Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Webwinkel


Biodot - Zelfmanagement

Snel en eenvoudig jouw stress level checken!

Plak een Biodot op je hand en de kleur die hij aanneemt verraadt direct je stress niveau. Volg de verkleuringen gedurende de dag: zie welke situaties je als stress ervaart en of je ontspanningsmomenten effectief zijn.

Bestel nu

Stressthermometer - Zelfmanagement

Snel en eenvoudig jouw stress level checken!

Neem de stressthermometer tussen jouw wijsvinger en duim en de temperatuur die hij aangeeft verraadt direct je stress niveau. Volg jouw temperatuurschommelingen tijdens de dag: zie welke situaties je als stress ervaart en of je ontspanningsmomenten effectief zijn.

Bestel nu

EHBS kit - Zelfmanagement

Manage jouw stress met de TWEG E(erste) H(hulp B(ij) S(tress) kit !

 

Bestel nu

Plaats hier jouw bestelling


Welke producten wil je bestellen?

Spamcheck: geef deze tekst in aub

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Testimonials


Paintfactory
Charlotte Van Damme
Owner & HR Manager
Paintfactory

"Als snelgroeiend familiebedrijf zagen we de noodzaak om duidelijke lijnen uit te tekenen binnen onze filialen te Gent en Antwerpen. TWEG heeft ons, na een grondige doorlichting van de volledige Paintfactory-groep, begeleid bij het opstellen van duidelijke functieomschrijvingen. Het organigram werd ook onder de loep genomen zodanig dat de communicatielijnen en verantwoordelijkheden duidelijk werden voor het hele personeel. Er werd gedurende een jaar een actieplan opgesteld. Enkele belangrijke realisaties op het gebied van personeelsbeleid werden hierdoor gerealiseerd. Open communicatie met vaste info-momenten (maandelijkse lunchmeeting met het personeel, nieuwsbrief,…) dragen wij sindsdien hoog in ons vaandel."

 

Paintfactory

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en ontvang onze nieuwsbrief met tips en aanbevelingen die dieper ingaan op aspecten van HR en welzijn, maar ook updates bevatten van TWEG Academy, workshops, lezingen en coachings of de laatste vacatures.


ik ga akkoord met de privacyverklaring

Wij gebruiken Mailchimp als marketing platform. Door op 'inschrijven' te klikken, ga je akkoord dat we jouw gegevens bijhouden in Mailchimp. Lees meer over de privacyverklaring van Mailchimp.