Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Geïntegreerde aanpak rond stress

Psychosociaal welzijn is de voorbije jaren razend actueel geworden. Ook TWEG is enorm begaan met het welzijn van werknemers én werkgevers. We richten ons hierbij niet alleen op curatie en preventie, maar ook op amplitie (het versterken van de persoon en zijn/haar werkomgeving, organisatie of ontwikkeling). Een geïntegreerde aanpak rond stress – met focus op voorkomen, beheersen en herstellen – brengt rust en evenwicht in je organisatie.

AANBOD


Onze Coachings

Veerkracht Coaching

Begeleiding van medewerkers met stress & spanningsklachten.

Re-integratie Coaching

Begeleiding van medewerkers naar werkhervatting.

Onze Workshops & Lezingen

Lezing TWEG  “Burn-out een stap voor”

Wat is burn-out? Wat zijn de cijfers? Wie is vatbaar? Hoe werkt stress? Concrete tips voor…

Workshop Meer veerkracht, minder stress

Stress beheerst ons werkveld. Maar wat is stress nu precies en wat doet het met je lichaam? 

Onze Tools, Methodes & Expertises

VK+ en P3 vragenlijst

TWEG is gecertificeerd gebruiker van de Veerkracht (VK+) en P3 (Palliatief Pallet) vragenlijst…

TWEG EHBS kit

Manage jouw stress met de TWEG EHBS kit !
 

Testimonials


AVR
Marieke Buyck
HR Manager
AVR

"AVR kan terugblikken op mooie trajecten in samenwerking met TWEG. Tijdens de Workshop Meer veerkracht, minder stress ervaarden we een stevige expertise en flexibiliteit om op maat van de organisatie, en tegelijk op de individuele noden van de medewerkers, adviezen aan te reiken. Een heel praktische en onderbouwde aanpak met aandacht voor de persoonlijke impact."
 

Kies op welke basis je met ons samenwerkt

Deeltijds

Een teamlid van TWEG is gedurende een vast tijdsbestek in de week aanwezig in jullie bedrijf om het HR beleid vanuit welzijnsperspectief te ondersteunen.

Projectmatig

Een specifieke medewerker die begeleiding nodig heeft? Een workshop? Het uitwerken van een specifiek project rond welzijn? Het kan!

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en ontvang onze nieuwsbrief met tips en aanbevelingen die dieper ingaan op aspecten van HR en welzijn, maar ook updates bevatten van TWEG Academy, workshops, lezingen en coachings of de laatste vacatures.


ik ga akkoord met de privacyverklaring

Wij gebruiken Mailchimp als marketing platform. Door op 'inschrijven' te klikken, ga je akkoord dat we jouw gegevens bijhouden in Mailchimp. Lees meer over de privacyverklaring van Mailchimp.