Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Teams sterker maken

Loopt de motor van je team vast? Zijn de doelstellingen niet duidelijk genoeg? Willen jullie beter op elkaar inspelen? Worden meningsverschillen niet uitgesproken? Is feedback vooral corrigerend? Zijn je teamleden de richting kwijt? Is het ieder voor zich? ... Of heeft je team gewoon wat olie nodig? Met onze teamscan/workshops brengen we je teamleden dichter bij elkaar met als doel de samenwerking in de dagelijkse werking te bevorderen. Onze down to earth aanpak is een combinatie van theorie, groepswerk, interactie en een relativerende dosis humor.

AANBOD


Onze Tools, Methodes & Expertises

Teamscan

De Teamscan is het juiste instrument om te "meten" hoe het team ervoor staat. Via de resultaten…

NBI® Breinvoorkeuren tool TWEG coaching HR

Neethling Brain Instruments® is de grootste reeks vragenlijsten ter wereld waarmee we de…

Onze Workshops & Lezingen

TWEG perception

Om de effectiviteit van het team te verbeteren is het noodzakelijk om inzicht te krijgen in de…

Workshop Feedback is a gift

Om de effectiviteit in samenwerking (met interne klanten) te verbeteren is het noodzakelijk om…

Onze Groeitrajecten

TWEG teamboost

In teams loopt het vaak fout … we hebben niet door wat de impact van onze stijl is op de andere…

Testimonials


Opendoek
Joke Quaghebeur
Directeur
Opendoek

Voornaamste uitdagingen voor ons was het aanreiken van tools waarbij positieve feedback en corrigerende kritiek kan gegeven worden. De oefening die het meest bleef hangen was die van vraagstelling zonder suggestief te zijn en de oefening om de achterliggende overtuiging te zoeken/te bevragen. Grootste leerpunt was dat het team zich niet altijd veilig voelt om feedback uit te spreken. Deze inzichten betekenen dat we moeten werken aan een veilige omgeving waarin ieder kan spreken en luisteren. De workshop voldeed aan mijn verwachtingen en is de investering waard.

De Watergroep
Sanne De Hondt
Assetmanagement & Logistiek - Dossierbeheerder
De Watergroep

“De Watergroep was op zoek naar een teamactiviteit waarin de leden van het logistieke team elkaar op een veilige & speelse manier beter leerden kennen. Deze doelstelling werd met deze team learning zeker bereikt. De inzichten die we kregen in elkaars passies & drijfveren zorgden voor meer verbinding en respect t.o.v. elkaar en hebben tot op vandaag een positieve impact op onze samenwerking. We bevelen TWEG zeker aan voor trajecten rond teamversterking en onderling vertrouwen!”

Antwerp Management School
Marie De Clerck
Marketing director
Antwerp Management School

"Een nieuw en jong team samenbrengen en doen samenwerken is altijd een uitdaging. Met TWEG vond ik de perfecte partner om dit op een interactieve en enthousiaste manier te doen. Na het beantwoorden van een individuele test en een teambuilding-activiteit werd de basis gelegd voor een intensere en efficiëntere samenwerking tussen de teamleden. De deskundige begeleiding van Ann was een absolute meerwaarde en voor herhaling vatbaar."
 

C&A Belux
Johan Soenens en Thijs Brans

C&A Belux

Samen met TWEG hadden wij de doelstellingen om onze teams van 15 middelmanagers dichter bij elkaar te brengen en elkaar beter te leren kennen om de samenwerking in daily business te bevorderen. Dit moest gebeuren op een leuke, luchtige en humoristische manier met een link naar de realiteit van elke dag. De doelstellingen en verwachtingen zijn zeer zeker gehaald. De reacties vanuit ons team waren zeer positief en tot op de dag van vandaag nog merkbaar. De sleutel tot het succes was de down to earth maar toch wel aparte aanpak van onze partner die een combinatie maakte van niet te veel theorie, maar vooral groepswerk, interactie en humor. Hierdoor is er openheid ontstaan tussen de groepsleden. Wij zouden TWEG aanbevelen voor dergelijke opdrachten waar het gaat om teamgeest-verbetering en een eerste stap naar een betere samenwerking.” 

Opendoek
De Watergroep
Antwerp Management School
C&A Belux

Kies op welke basis je met ons samenwerkt

Deeltijds

Een TWEG consultant is gedurende een vast tijdsbestek in de week aanwezig in jullie bedrijf om jullie team te ondersteunen en te begeleiden.

Projectmatig

Een team dat begeleiding nodig heeft? Een workshop? Het uitwerken van een specifiek project rond teambuilding? Het kan!

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en ontvang onze nieuwsbrief met tips en aanbevelingen die dieper ingaan op aspecten van HR en welzijn, maar ook updates bevatten van TWEG Academy, workshops, lezingen en coachings of de laatste vacatures.


ik ga akkoord met de privacyverklaring

Wij gebruiken Mailchimp als marketing platform. Door op 'inschrijven' te klikken, ga je akkoord dat we jouw gegevens bijhouden in Mailchimp. Lees meer over de privacyverklaring van Mailchimp.