Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Management Coaching met resultaat

Coachen is het faciliteren van het leer- en ontwikkelproces van de cliënten. Dit om hen te helpen met het veranderen van wat hen belemmert én met het versterken van wat hen stimuleert om hun professionele doelen te bereiken.

Wij werken met ondernemers, zaakvoerders, managers, leidinggevenden, supervisors, ...

bij het ontwikkelen van hun coachende leiderschapsvaardigheden, communicatie, assertiviteit, gesprekstechnieken, time management, stress, omgaan met weerstand, loopbaanvraagstukken enz.

Wij werken online & face-to-face mits inachtneming van de veiligheidsmaatregelen.

Management coaching trajecten bestaan uit een intake, zo'n 5-tal coaching sessies en een evaluatiemoment.

Onze klanten die gecoacht werden zeggen wel allemaal hetzelfde: coaching maakt écht het verschil! Het leidt naar snelle, duurzame, meetbare resultaten en inzichten.

 

AANBOD


Onze Coachings

TWEG loopbaancoaching

Zit je niet goed in jouw job of wil je ontdekken wat je wil en goed kan? Dan is…

Business Coaching

Verhoog jouw persoonlijke effectiviteit via Business Coaching.

Executive Coaching

Een vertrouwenspersoon voor topmanagers is vaak geen overbodige luxe. Naarmate je stijgt in de…

Onze Tools, Methodes & Expertises

Verbinding met telewerkers TWEG

Sociale nabijheid in een tijd van fysieke afstand.

Veilig samenwerken op de werkvloer TWEG

Als leidinggevende voel je je verantwoordelijk voor jouw medewerkers. Je wil voor ze zorgen als…

Leiderschap in Corona TWEG

Je bent een voorbeeld. Als leider, als collega, als burger.

Verbinding met telewerkers TWEG

Sociale nabijheid in een tijd van fysieke afstand.

Testimonials


anonieme getuige management coaching TWEG
Anoniem

.

"Met de coach klikt het of net niet. Niet meer. Niet minder. In mijn geval had ik, vrijwel onmiddellijk, een klik met Ann die me intussen begeleidt op mijn groeipad naar een volgende rol binnen de organisatie waarvoor ik werkzaam ben. De sessies zie ik voornamelijk als een momentum waarbij Ann mij een spiegel voorhoudt zodat ikzelf meer en helderder inzichten krijg in zowel mijn eigen stijl als de uitdagingen waar ik dagdagelijks mee geconfronteerd word. Een combinatie van duidelijk professionele coaching mét body, hands-on tips & tricks en verwijzingen naar interessante en boeiende (vak)literatuur is de basis van deze sessies. Voorts is de no-nonsense stijl voor mij van essentieel belang. Bijzonder benieuwd naar het verdere verloop."

 

Anoniem TWEG
Anneleen De Smet
Senior Project & Program Manager Innovations
.

Coaching is hun 2de natuur. Spontaan en onopvallend slagen ze erin om gevatte vragen te stellen die je aan het denken zetten en je losmaken uit je vaste denkpatroon.”
 

AVR
Marieke Buyck
HR Manager
AVR

"AVR kan terugblikken op enkele mooie trajecten in samenwerking met TWEG. Als partner voor individuele coaching hebben ze hun professionaliteit en effectiviteit aangetoond; maatwerk, goede inzichten, mooie handvaten,… En dit steeds met nieuwe energie en perspectieven voor het individu, maar ook voor het bedrijf."
 

Anoniem TWEG
Anonieme getuige

.

"Ik had vanmorgen een heel open en positief gesprek met X. Chapeau voor wat jullie samen al hebben bereikt!!! Ze sprak heel open over het coaching traject en dat gaf me de gelegenheid om mijn lof uit te spreken over de stappen die ze al heeft gezet, en ook om over mijn eigen valkuilen te spreken en datgene wat tot nu toe moeilijk was voor mij bespreekbaar te maken. X en ik staan daardoor een stap verder in onze goede verstandhouding, ik zal minder angst hebben om iets te bespreken omdat ze mij expliciet het mandaat heeft gegeven om dat te doen. Wat een heerlijke manier om het weekend te beginnen!!!"
 

.
.
AVR
.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en ontvang onze nieuwsbrief met tips en aanbevelingen die dieper ingaan op aspecten van HR en welzijn, maar ook updates bevatten van TWEG Academy, workshops, lezingen en coachings of de laatste vacatures.


ik ga akkoord met de privacyverklaring

Wij gebruiken Mailchimp als marketing platform. Door op 'inschrijven' te klikken, ga je akkoord dat we jouw gegevens bijhouden in Mailchimp. Lees meer over de privacyverklaring van Mailchimp.